بهترین مقالات آموزش آیلتس
راهکار عملی کاهش استرس و نگرانی آزمون آیلتس | آیلتس وینرز
- جولای 29, 2023
- ارسال شده توسط: مدیر سامانه
- دسته بندی: مقالات
راهکار عملی کاهش استرس و نگرانی آزمون آیلتس
در این مقاله میخواهیم شما را با نگرانی های معمول آزمون آیلتس و راهکار عملی کاهش استرس و نگرانی آزمون آیلتس، در سایت آیلتس وینرز – آموزش آیلتس آنلاین – آشنا میسازیم.
ترس و نگرانی های آزمون آیلتس
آزمون آیلتس مانند هر آزمونی دیگر با ترس و نگرانی همراه است. عدم آشنایی با بخش های مختلف، شکه شدن هنگام مواجهه با سوالات جدید و … همه از تمرکز شما کاسته و عملکرد شما را ضعیف میسازند.
هیچ کس از آزمون خوشش نمیآید. امتحان، نگرانی و اضطراب را بهدنبال دارد و دانشجویانی که خود را دست کم میگیرند، بیشتر از بقیه از این موضوع ضربه میخورند. نگرانی های مربوط به آیلتس حتی گاهی تا حدی پیش میروند که داوطلب آیلتس تمرکز خود را کامل از دست میدهد و دیگر نمیتواند فکر کند.
شاید بخش هایی از آزمون آیلتس برایتان گنگ باشد و درک نکردن مفهوم آنها، شما را نگران کند. اگر ناآشنایی با بخش های آیلتس برطرف شود، دیگر نگرانی و ترس از آزمون معنایی ندارد.
در ادامه به شرح شش موردی میپردازیم که بیشتر داوطلبان آیلتس نگرانشان هستند.
جهت تقویت مهارت های آیلتس اینجا کلیک کنید.
اگر جواب سوالی را در listening آیلتس جا بیاندازم چهکار کنم؟
این ترس و نگرانی مربوط به از دست رفتن تمرکز است. بیشتر داوطلبان میترسند جواب به گوششان نخورد یا نتوانند با سرعت listening پیش بروند و گفتهها را دنبال کنند.
راهحل این مشکل تمرین زیاد است. تمرین هم اعتماد به نفس شما را بالا میبرد و هم به شما آموزش میدهد چطور اگر سوالی را جا انداختید، آن را فراموش کرده و روی بقیه سوالات تمرکز کنید.
فراموش نکنید یکی از مهمترین راهبردهای مهارت listening آیلتس پیشخوانی سوالات است.
برای یادگیری روش های استفاده از سوالات listening آیلتس این مقاله را پیشنهاد میکنم.
ممکن است زمان کم بیاورم؟
اکثر داوطلبان به بخش reading و نوشتن مقالهی آیلتس که میرسند، کنترل زمان را از دست داده و بعد اضطراب شدیدی میگیرند. هرگز نباید خواندن یک متن یا نوشتن متن اول آیلتس بیشتر وقت شما را بگیرد. یکی از روش های حل این مشکل تقسیم بندی زمان در همان ابتدای کار است.
حواستان باشد به این روش پایبند بمانید. مثلا اگر سوالی در متن اول reading بیپاسخ ماند، وقت زیادی برای پیدا کردن جواب آن تلف نکرده و به سراغ متن بعدی بروید. هنگام نوشتن از ایده هایی که انتخاب کردهاید، کمک گرفته و با وسواس به دنبال کلمات نگردید.
برای تنظیم زمان در reading آیلتس، این مقاله را از دست ندهید.
دوره های آموزش آیلتس آنلاین : ” ثبت نام کلاس های آنلاین آیلتس ”
نمیدانم دربارهی چه چیزی بنویسم؟ ترس از کم آوردن ایده تمرکز شما را از بین برده و مانند سدی مانع نوشتن شما میشود.
باید مقاله های مختلفی بخوانید تا هم با نحوهی نگارش و هم با موضوعات و ایده های مختلف آیلتس آشنا شوید. به یاد داشته باشید، منابع اطلاعاتی که شما مینویسید اهمیتی نداشته و هدف طرز نوشتن شماست. البته مقالهی آیلتس شما باید انسجام معنایی داشته و رابطهای منطقی را دنبال کند.
توصیه میکنم حتما این مقاله مربوط به ایده پردازی آیلتس را بازدید کنید.
اگر هنگام مصاحبه چیز اشتباهی بگویم چه میشود؟
گاهی داوطلبان آیلتس نگران این هستند شاید موضوعی که دربارهاش صحبت میکنند درست نباشد. برخلاف انتظار بیشتر افراد، نظرات درست و غلط وجود ندارد. همین که داوطلبان آیلتس نظر خود را با استدلال بیان کنند و صحبتشان معنیدار باشد، کافی است.
اگر هنگام مصاحبه حرف برای گفتن کمآورم چه؟
مواجهه با مصاحبهکننده آیلتس خود ممکن است برای داوطلبان نگرانی بوجود آورد. همچنین زمان کمی که برای فکر کردن در مصاحبه وجود دارد نیز مسئلهی دیگری است.
برای حل این مشکل باید اعتماد به نفس خود را بالا ببرید، از مصاحبهکننده نترسید و با آرامش به سوالات پاسخ دهید.
علاوه بر این، هنگام آمادهسازی خود برای آزمون آیلتس میتوانید موضوعات مختلفی که در آزمون های آیلتس پرسیده میشوند را تمرین کنید. پس از مدتی روند صحبت کردن دربارهی موضوع های مختلف را یاد خواهید گرفت.
دوربین از من فیلم میگیرد.
برخی از داوطلبان آیلتس نگران ضبط شدن مصاحبهشان هستند. باید بدانید این فیلمها برای ارزیابی مصاحبهکنندهها بوده و تنها زمانی عملکرد شما را در آن بررسی میکنند که شما به نمرهی مصاحبهتان اعتراض کنید. (در اکثر آزمون ها فقط صدا ضبط می شوند و فیلم برداری انجام نمی شود.)
در پایان باید بگویم که همهی ما به خاطر انسان بودنمان با ترس های عجیب و غریبی مواجه میشویم.
تنها باید مراقب باشیم، احساسات غیر منطقی جلوی موفقیتمان را نگیرند.