بهترین مقالات آموزش آیلتس
تکنیک کامل گرفتن نمره اسپیکینگ آیلتس | نمره آیلتس 7 | آیلتس وینرز
تکنیک کامل گرفتن نمره اسپیکینگ آیلتس | نمره آیلتس 7 | آیلتس وینرز
اگر به دنبال تکنیک کامل گرفتن نمره اسپیکینگ آیلتس هستید و قصد دارید نمره آیلتس 7 به بالا بگیرید این مقاله به شما کمک زیادی خواهد کرد و سوال شما را که چگونه نمره آیلتس بالا بگیریم را از طریق سایت ما آیلتس وینرز – آموزش آیلتس آنلاین – جواب خواهیم نمود.
توصیه هایی برای نمره کامل اسپیکینگ آیلتس – آیلتس وینرز(آموزش آیلتس آنلاین)
1- پاسخ روشن و واضح بدهید و درباره لهجه خود نگران نباشید.
هر فرد هنگام صحبت به زبان انگلیسی لهجه خاص خود را دارد. نکته مهم این است که شما به بهترین شکلی که مصاحبه کننده آیلتس منظور شما را متوجه شود کلمات را ادا کنید. در مسیر پیشرفت تلاش کنید بر مشکلات تلفظی واضح غلبه کنید. اگر چیزی را اشتباه بیان کردید نگران نباشید آن را اصلاح کنید و به صحبت کردن ادامه دهید.
دوره های آموزش آیلتس آنلاین : “ثبت نام در کلاس آنلاین اسپیکینگ آیلتس”
2- از کلمات توصیفی استفاده کنید.
از کلمات کسل کننده مانند good، bad، pretty و OK استفاده نکنید. از کلماتی استفاده کنید که احساسات را منتقل کنند. برای هر لغت ساده ای که می دانید از معادلی با سطح بالاتر استفاده کنید. برای نمونه thrilled به جای happy و depressed به جای sad.
3- بلند صحبت کنید.
گاهی داوطلبین آیلتس به دلیل اینکه نسبت به کلمات تردید دارند و عصبی هستند زیرلبی و بسیار ملایم صحبت می کنند. به جای استفاده از کلمات پیچیده روان و ساده و صحیح صحبت کنید. به اندازه مناسب بلند صحبت کنید که مصاحبه کننده مجبورنباشد تلاش کند صدای شما را بشنود. این تسلط و اعتماد به نفس شما را در مصاحبه آیلتس نشان می دهد.
4- از اصطلاحات عامیانه استفاده نکنید.
شما 11 دقیقه فرصت دارید که آنچه طی سالها از زبان انگلیسی آموختید را به بهترین شیوه ارائه دهید. به جای زبان غیررسمی زبان رسمی را انتخاب کنید.
5- یکنواخت صحبت کنید.
بسیار تند یا بسیار آهسته صحبت نکنید.
6- تلاش نکنید جملات طولانی را حفظ کنید و در مصاحبه تکرار کنید.
مصاحبه کننده های آیلتس تجربه کافی را برای تشخیص این موضوع دارند که شما بطور طبیعی و خودانگیخته صحبت نمی کنید و موضوع را عوض خواهد کرد یا نمره پایین تر خواهد داد. از مباحث نمونه آیلتس برای کسب تجربه بیشتر و تمرین موضوعات مختلف استفاده کنید اما آنها را حفظ نکنید.
7- کلمات یا اسامی را که از زبان دیگر به کار می برید توضیح دهید.
برای نمونه اگر از شما خواسته شده که درباره فستیوال صحبت کنید و ایجاب می کند از کلماتی به زبان خود (غیر انگلیسی) استفاده کنید کلمات را به روشنی بیان کنید و معنای آن را بعد از آن بیان کنید تا مصاحبه کننده بتواند آنها را درک کند.
8- در صورت لزوم سوال کنید، فقط در قسمت سوم.
نمی توانید در بخش اول و دوم سوال بپرسید. اما در صورت ضرورت می توانید در قسمت سوم این کار را انجام دهید. در بخش اول اگر لازم شد از مصاحبه کننده بخواهید سوال را دوباره تکرار کند.
9- صحبت کردن با ساعت (زمان بندی) را تمرین کنید.
درباره اینکه دو دقیقه چه قدر طول می کشد (زمانی که در بخش دوم در اختیار شما قرار می گیرد) و در این زمان چه حجمی از مطالب را می توانید بیان کنید، حتما بارها تمرین کنید.
10- روی موضوع خود باقی بمانید (فقط در مورد موضوع صحبت کنید).
از موضوع خارج نشوید، زیرا مصاحبه کننده تصور خواهد کرد موضوع را درست متوجه نشده اید و ممکن است نمره پایین تری به شما بدهد.
11- با دوستانتان گفتگوهای روزانه به زبان انگلیسی داشته باشید.
به نوبت سوالاتی درباره موضوعات جاری از یکدیگر بپرسید و توانایی خودتان را برای صحبت کردن درباره موضوعات مختلف افزایش دهید. از کلمات جملات و ساختارهای متنوع استفاده نمایید.
برای دریافت اطلاعات دوره جامع غیر حضوری آیلتس استاد مسعود فیض اینجا را کلیک کنید.
I love this website – its so usefull and helpfull.
ممنون
Thank you
Maintain the excellent work !! Lovin’ it!